Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία εδώ και καιρό μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις premium γεύσεις της γαστρονομικής ομάδας του μέσω της υπηρεσίας Let us do the cooking και Tea me away. Τώρα ετοίμασε για εμάς και δύο γιορτινά μενού.

 

“LET US DO THE COOKING” ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

 

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία εδώ και καιρό μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις premium γεύσεις της γαστρονομικής ομάδας του μέσω της υπηρεσίας Let us do the cooking και Tea me away. Τώρα ετοίμασε για εμάς και δύο γιορτινά μενού.

Για τις γιορτινές μέρες, λοιπόν, και λόγω των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του κορονοϊού, ο executive chef Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του δημιούργησαν για εμάς δύο γιορτινά μενού τα οποία μπορούμε είτε να παραλάβουμε από το concierge του ξενοδοχείου ή να φροντίσει το ξενοδοχείο για την ασφαλή μεταφορά στο σπίτι μας.

"Let us do the cooking" από τη Μεγάλη Βρετανία

Το κάθε μενού προσφέρεται για 6 άτομα και τα Χριστούγεννα το κυρίως πιάτο είναι ψητή γαλοπούλα με την παραδοσιακή της γέμιση και τα συνοδευτικά της ενώ την Πρωτοχρονιά, το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό κομμάτι prime rib με σάλτσες και γαρνιτούρες.

Φυσικά, στα μενού υπάρχουν διάφορα ορεκτικά, όπως σύνθεση θαλασσινών για την Πρωτοχρονιά και σαλάτα με σπανάκι, ροκφόρ, ψητό κυδώνι και καρύδια για τα Χριστούγεννα.

Το κάθε μενού συνοδεύεται από εκλεκτό επιδόρπιο που έχει ετοιμάσει ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef Arnaud Larher και η ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ιστορικού ξενοδοχείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here