Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του Masterchef, Πάνος Ιωαννίδης, φέρνει το “OVIO” στο σπίτι μας και αναλαμβάνει το μενού του ρεβεγιόν μας, με το “Ovio semi DIY four course menu box”

 

O ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ “OVIO” ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

 

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του Masterchef, Πάνος Ιωαννίδης, φέρνει το “OVIO” στο σπίτι μας και αναλαμβάνει το μενού του ρεβεγιόν μας, με το “Ovio semi DIY four course menu box” .

Αν και στις φετινές γιορτές επικρατούν πρωτόγνωρες συνθήκες, τόσο τα Χριστούγεννα όσο και η Πρωτοχρονιά, παραμένουν δύο μεγάλες και αγαπημένες μέρες που όλοι θέλουμε να γιορτάσουμε με ξεχωριστό τρόπο. Μπορεί οι καλεσμένοι μας να είναι περιορισμένοι σε αριθμό και τα πάρτι να έχουν παγώσει, αλλά τα τραπέζια μας θα στολιστούν γιορτινά και στο κέντρο τους θα υπάρχουν όλες εκείνες οι γεύσεις που περιμένουμε ανυπόμονα όλο τον χρόνο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης φέρνει το "OVIO" στο σπίτι μας

Μια εξαιρετική πρόταση για το εορταστικό μας δείπνο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχει ετοιμάσει το Ovio και ο Πάνος Ιωαννίδης με μενού σε box που απαιτούν ελάχιστη προετοιμασία στο σπίτι και προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για το τραπέζι σας.

Κάθε μενού αποτελείται από τέσσερα πιάτα. Για να πάρετε μια γεύση, σας λέμε ότι στο χριστουγεννιάτικο μενού θα υπάρχει ταρτάρ από φαγκρί, βελουτέ από κάστανο, αγριογούρουνο, πουτίγκα με σταφίδες και κομμάτια σοκολάτας, ενώ στο πρωτοχρονιάτικο θα βρείτε μοσχαρίσιο carpaccio, σούπα κολοκύθας, μοσχαρίσια ribs με μανιτάρια και πουτίγκα με φρούτα του δάσους.

Το delivery των μενού θα γίνει από το εστιατόριο μέσα σε συσκευασίες κενού αέρος (vacuum) προκειμένου να παραμείνουν αναλλοίωτα και να διατηρήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση τους. Η προετοιμασία των μενού δεν απαιτεί τίποτα ιδιαίτερο από εσάς αλλά σε κάθε περίπτωση μέσα στο kit αλλά και στο site θα υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες για κάθε πιάτο.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα μενού από το e-shop του Ovio και καλό θα ήταν να βιαστείτε γιατί θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό και όλα δείχνουν ότι θα γίνουν ανάρπαστα. Επιπλέον, υπάρχει πρόταση wine pairing για το κάθε menu από τον sommelier του εστιατορίου Γιάννη Μακρή. Οι φιάλες των κρασιών θα διατίθενται και αυτές μέσω του eshop.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here