Την πρώτη φορά που μπαίνεις στο Dos Hermanos, νιώθεις σαν να μεταφέρεσαι σε… άλλη χώρα. Κάπου πολύ-πολύ μακριά, όπου η μουσική είναι πάντα χαρούμενη και όλα τα προβλήματα λύνονται με ένα ποτήρι tequila. Το πρώτο αυθεντικό μεξικάνικο της Αθήνας είναι πραγματικά μια μικρογραφία του Μεξικού. Άνοιξε τις πόρτες του το μακρινό 1992 και από τότε δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Στην κουζίνα αρχηγός είναι ο chef patron (δηλαδή σεφ και ιδιοκτήτης) Πίτερ Μαραγκός. Τα πιάτα του βασίζονται σε αυθεντικές μεξικάνικες συνταγές, φτιάχνονται με υλικά και μπαχαρικά που έρχονται κατευθείαν από το Μεξικό, ενώ τα πάντα (από τις σάλτσες μέχρι τη sour cream) είναι χειροποίητα. Έτσι, στη ζεστή και πολύχρωμη σάλα του Dos Hermanos υπό το άγρυπνο βλέμμα της Φρίντα Κάλο θα δοκιμάσεις πληθωρικά fajitas, χειροποίητα burritos, ζουμερά enchiladas και ένα σωρό ακόμα παραδοσιακές μεξικάνικες λιχουδιές όπως το αυθεντικό Mole, που δύσκολα θα βρεις αλλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here