Η «Κιμωλία art cafe» μπορεί να κρατά τις πόρτες του κλειστές αλλά αναγνωρίζοντας την ανάγκη μας για social gathering εν καιρώ lockdown, άνοιξε το πρώτο για την Ελλάδα virtual cafe.

 

Η “ΚΙΜΩΛΙΑ” ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ VIRTUAL CAFE

 

Η «Κιμωλία art cafe», το φιλόξενο καφέ της Υπερείδου, μπορεί να κρατά τις πόρτες του κλειστές αλλά αναγνωρίζοντας την ανάγκη μας για social gathering εν καιρώ social distancing, άνοιξε το πρώτο για την Ελλάδα virtual cafe.

Πατώντας το σύνδεσμο, μεταφέρεσαι στο «Κιμωλία online art cafe», στην ψηφιακή βερσιόν της «Κιμωλίας», κλείνεις τραπέζι για σένα και μέχρι τέσσερις φίλους και κανονίζεις ραντεβού για (σπιτικό) καφέ και κουβεντούλα, σαν τον «παλιό καλό καιρό».

Η "Κιμωλία" άνοιξε το πρώτο ελληνικό virtual cafe

Χάρη στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Moodle και με τη συνέργεια της εταιρίας πληροφορικής Eummena, δεκαπέντε ψηφιακά τραπέζια βρίσκονται δωρεάν στη διάθεση του κοινού, με μόνη προϋπόθεση την έγκαιρη προμήθεια κωδικού πρόσβασης για σένα και την παρέα σου.

Ο κωδικός είναι ενεργός για ένα εικοσιτετράωρο και δεν επιτρέπει την είσοδο άσχετου λογαριασμού στο τραπέζι ούτε την καταγραφή των συνομιλιών. Είτε πρόκειται για μάζωξη μεταξύ φίλων, είτε για συνάντηση για διάβασμα, αρκεί η πρόσβαση σε υπολογιστή και κάμερα, ενώ πέρα από την κουβεντούλα, μπορείς να παίξεις παιχνίδια, να αφήσεις ψηφιακά ραβασάκια ή να στείλεις αρχεία (αρκεί να μην είναι πολύ ογκώδη).

Αν πάλι η απομόνωση σε έχει κάνει έξτρα κοινωνικό, μπορείς να αράξεις στο μπαρ ή στο μεγάλο «τραπέζι της μαμάς» και να μιλήσεις με αγνώστους. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και οι κρατήσεις εξαντλούνται, οπότε βιάσου να κλείσεις ραντεβού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here