Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με νέα μεγάλη επιτυχία με τίτλο “Θα ‘Μαι Εδώ”. Το νέο του τραγούδι έφτασε στην κορυφή των τάσεων στο YouTube.

 

“ΘΑ ‘ΜΑΙ ΕΔΩ”: Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με νέα μεγάλη επιτυχία με τίτλο “Θα ‘Μαι Εδώ”. Το νέο του τραγούδι έφτασε στην κορυφή των τάσεων στο YouTube.

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2020 και φέρνει μαζί του μια νέα πρόταση.

"Θα 'Μαι Εδώ": Ο Κωνσταντίνος Αργύρος επιστρέφει με νέα επιτυχία

Μία αληθινή ιστορία αγάπης ξεδιπλώνεται μέσα από το νέο συγκινητικό video clip του καλλιτέχνη Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, με τα αλλεπάλληλα no1 hits, ερμηνεύει μια δυνατή εξομολογητική μπαλάντα με άκρως αισιόδοξο μήνυμα, που έρχεται μετά την τεράστια επιτυχία του ζεϊμπέκικου «Αθήνα Μου».

H νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Θα ‘Μαι Εδώ», μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία μικρού μήκους ταινία υψηλών προδιαγραφών, παρουσιάζοντας την κλιμάκωση των ανθρώπινων σχέσεων.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι περνά αισιόδοξα μηνύματα και ρομαντικές εικόνες, ενώ τη μουσική του «Θα ‘Μαι Εδώ» υπογράφουν ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Γιαννόπουλο.

“Παρά τις πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες των τελευταίων μηνών, οι ανθρώπινες σχέσεις υπερισχύουν!” έγραψε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στα social media.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here