Το music video από το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Τίποτα» εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερη δυναμική του.

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ «ΤΙΠΟΤΑ»

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός έρχεται με το νέο dance hit «Τίποτα» μετά τις συγκλονιστικές επιτυχίες «Άγρια Θάλασσα», που κυριάρχησε συνολικά για έξι εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και «Αυτό Που Αγαπάς», μια συνεργασία με τον Πάνο Κατσιμίχα που βρέθηκε για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Γιώργος Σαμπάνης: To νέο τραγούδι του «Τίποτα» έχει εντυπωσιακό βίντεοκλιπ!

Ο Γιώργος Σαμπάνης υπόσχεται τώρα να μας βγάλει από τους νωχελικούς και μελαγχολικούς ρυθμούς του lockdown, δίνοντας ένταση, ρυθμό, ενέργεια και συναίσθημα σε κάθε λέξη. Τη μουσική του «Τίποτα» υπογράφει όπως πάντα ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη σπουδαία Ελένη Φωτάκη και η παραγωγή στον Soumka.

Το «Τίποτα» γράφτηκε για τα πολύ μικρά που είναι ταυτόχρονα τόσο καθοριστικά σε έναν έρωτα, σε μια σχέση, στην καθημερινότητα, στη ζωή. Στο video clip που συνοδεύει το τραγούδι, σε σκηνοθεσία Soumka και Δημήτρη Γκάνιου, ο Γιώργος Σαμπάνης ακροβατεί στο κενό και στο χάος κι έχει ανάγκη ένα χέρι αγάπης να τον διασώσει.

«Μόνο εσύ καταφέρνεις σκοτάδι να σπέρνεις και να ‘ρχεται φως, πώς το κάνεις, απάντα, να ψάχνω τα πάντα στο τίποτα πώς…», τραγουδά. «Τίποτα» δεν θα σας φαίνεται ασήμαντο μετά το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Παρακάτω, δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here