Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια από τους καλλιτέχνες που με τον τρόπο τους τιμούν μουσικά την Ελεάνα Βραχάλη.

Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΕΡΝΗΝΕΥΕΙ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει το τραγούδι «Ανατροπή», ένα από τα αριστουργήματα που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη. Η νέα εκτέλεση θα περιλαμβάνεται στη συλλογή για τα 20 χρόνια της αγαπημένης στιχουργού στο ελληνικό τραγούδι.

Πέγκυ Ζήνα: Τιμά την Ελεάνα Βραχάλη ερμηνεύοντας την «Ανατροπή»

Η «Ανατροπή», ένα από τα πιο δυναμικά και επιτυχημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφόρησε το 2007, σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και πρώτο ερμηνευτή τον Κώστα Μαρτάκη. Η Πέγκυ Ζήνα, με τη μοναδική της ερμηνεία, το φέρνει στο σήμερα και μας συνεπαίρνει.

Στην εμβληματική συλλογή για την Ελεάνα Βραχάλη, με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», καλλιτέχνες από όλο το μουσικό φάσμα ερμηνεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι από εκείνα που μας έχει χαρίσει η σπουδαία στιχουργός.

Η ίδια η Ελεάνα Βραχάλη αναφέρει για το άλμπουμ: «20 χρόνια… Σα νερό. Σαν παιδί το κάθε τραγούδι, που μεγάλωσε κι είναι δικό σου και δεν είναι… Ένα παιδί που όταν αγαπιέται, ξαναγεννιέται. Κάθε τραγούδι ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δηλαδή εγώ… “Παιδί δικό σου”…». Η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει από την Panik Records τους επόμενους μήνες.

Παρακάτω, δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here