Η ένταση ανάμεσα στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη οξύνεται συνεχώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα και, μάλιστα, χθες το βράδυ στο Τελ Αβίβ έπεσαν 110 ρουκέτες. Ανάμεσα σε αυτούς που έζησαν στιγμές φρίκης στην πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι και  ο Νίκος Βέρτης με την ορχήστρα που έχει προγραμματισμένες συναυλίες σήμερα και αύριο.

 

 

ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», εξασφάλισε βίντεο από την ώρα που η ορχήστρα του γνωστού τραγουδιστή έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και ακούγονται οι σειρήνες του πολέμου. Σε αυτό βλέπουμε πλήθος κόσμου τρέχει να σωθεί και κατευθύνεται προς το καταφύγιο.

Νίκος Βέρτης: Νύχτα φρίκης στο Ισραήλ

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε μέσω skype με τη συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, Έλενα Παπαπαναγιώτου και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βιώσαν.

«Άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Μας πήγαν σε καταφύγιο και μείναμε 1,5 με 2 ώρες. Μετά βγήκαμε και μας έφεραν με λεωφορείο στο ξενοδοχείο και μας δώσανε κάποιες οδηγίες, γιατί δεν γνώριζαν αν θα υπάρξει συνέχεια.», είπε μεταξύ άλλων η συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή , ο οποίος του είπε ότι είναι καλά, αλλά είναι αρκετά αναστατωμένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here