Η κυρία Σεβαστή Χατζηνικολάου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τη συμμετοχή του γιού της, Τριαντάφυλλου, στο Survivor και για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για αυτόν από τους συμπαίκτες τους.

 

«ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ»

«Πολύ στενοχωριέμαι. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν υπάρχουν γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, αυτοί νιώθουν τον πόνο» είπε η μητέρα του Τριαντάφυλλου και αποκάλυψε πως με τη σύζυγο του γιου της μιλάνε καθημερινά και παρακολουθεί κι εκείνη το Survivor.

Μητέρα Τριαντάφυλλου: «Πικραίνομαι πολύ όπως βλέπω το παιδί μου και θέλω να φύγει από το Survivo»

Όσο για τον εγγονό της, εξομολογήθηκε: «Ο εγγονός μου ο Νικόλας περιμένει πότε θα ‘ρθει ο μπαμπάς. Όταν ο Τριαντάφυλλος κερδίζει ο Νικόλας φωνάζει “μπράβο μωρέ μπαμπά”» και περιέγραψε τον γιο της σαν ένα μεγάλο παιδί. «Ο Τριαντάφυλλος είναι για μένα ένα χαρισματικό παιδάκι. Την ώρα που νευριάζει, σε τρία λεπτά λέει “γεια σου ρε μάνα”».

«Έτσι που βλέπω οπωσδήποτε θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ καθημερινώς» εξομολογήθηκε στον φακό εκπομπής η γυναίκα, η οποία παραδέχτηκε ότι η παραμονή του Ντάφυ στο παιχνίδι για τόσο μεγάλο διάστημα εξέπληξε και την ίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here