Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη πετούν στα σύννεφα γιατί πρόκειται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

«Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ»

Η αγαπημένη του τραγουδιστή είναι ξανά έγκυος και οι δύο τους περιμένουν με αγωνία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος στην οικογένειά τους. Το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε πρώτη φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Γαλάτειας.

Γιώργος Παπαδόπουλος για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: «Το φύλο δεν το ξέρουμε, το ξέρουν οι νονές»

«Το φύλο δεν το ξέρουμε, το ξέρουν οι νονές. Το είδε ο γιατρός και το έστειλε με mail στις νονές για να μας κάνουν πάρτι. Αμερικανιές. Θα μας κάνουν πάρτι και θα μας αποκαλύψουν αν είναι κορίτσι η αγόρι. H Γαλάτεια ζήτησε μπαλόνια και εγώ τούρτα για να έχω κάτι να φάω. Η εγκυμοσύνη της Γαλάτειας είναι λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Είναι αδιάθετη συνέχεια», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στον τρόπο που έμαθε ότι η σύζυγό του είναι έγκυος: «Την πρώτη φορά πήγε να δει την κολλητή της στο Λονδίνο. Πριν φύγει έβλεπα τα σημάδια και όταν πήγα να την πάρω στο αεροδρόμιο της είπα ότι είναι έγκυος. Μου έλεγε όχι και δεν έκανε τεστ. Μετά από μια βδομάδα της πήρα τεστ και βγήκε θετικό. Αυτή τη φορά, λόγω κορονοϊού όλοι περνάμε δύσκολα και την είδα κάπως μια μέρα. Της λέω είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις. Μου λέει “άσε μας” αλλά έκανε τεστ και ήταν. Παραδίδω μαθήματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here