Ο Δημήτρης Ταταράκης εισβάλλει δυναμικά στη δισκογραφία με το τραγούδι «Είμαι Για Τα Δύσκολα», που έγραψαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Όλγα Βλαχοπούλου. Το music video κυκλοφορεί από την Panik Records, σε παραγωγή Μάριου Ψιμόπουλου.

 

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ο Δημήτρης Ταταράκης είναι ένα «φρέσκο» και λαμπερό πρόσωπο, με έμφυτο ταλέντο. Από μικρός ασχολείται με τη μουσική και παίζει κιθάρα, καθώς και με τον αθλητισμό, ενώ έχει υπάρξει πρωταθλητής στην ξιφασκία με πολλές διακρίσεις.

Δημήτρης Ταταράκης: Δισκογραφικό ντεμπούτο με το «Είμαι για τα Δύσκολα»

Για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε μοντέλο με επιτυχίες στο εγχώριο και διεθνές modelling. Η αγάπη του για τη μουσική είναι πάνω απ’ όλα και, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία, παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι. Η Panik Records, που εδώ και δέκα χρόνια αναδεικνύει και στηρίζει τα νέα ταλέντα, τον συστήνει στο κοινό.

Το «Είμαι Για Τα Δύσκολα» είναι ένα σύγχρονο pop και up-tempo κομμάτι, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του και τους στίχους η εμπνευσμένη στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αγκαλιάζει το project και με ακόμα έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς κάνει τα back vocals, γεγονός τιμητικό για τον καλλιτέχνη. Την παραγωγή υπογράφει ο γνωστός συνθέτης και παραγωγός Μάριος Ψιμόπουλος, προσθέτοντας στο τραγούδι μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

«ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»

Το «Είμαι Για Τα Δύσκολα» είναι ένα τραγούδι – μήνυμα, για τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω και παραμένουν μαχητές σε κάθε δυσκολία.

Στο κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, ο Δημήτρης Ταταράκης φορά ξανά τη στολή του ξιφομάχου και επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, το μέρος όπου ξεκίνησε τον αθλητισμό και διέπρεψε. Μέσα από το πολλαπλά συμβολικό video, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ξιφασκεί μέχρι το ευρηματικό φινάλε, δείχνοντας πως η ουσία βρίσκεται στο να ξεπερνάς τις δυσκολίες.

Ο Δημήτρης Ταταράκης «είναι για τα δύσκολα» και από το πρώτο του κιόλας single μας δείχνει πως… ήρθε για να μείνει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here