Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το ξεχωριστό ρεβεγιόν που θα κάνει αύριο στο MEGA στις 21:50 με τη Ρούλα Κορομηλά.

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ MEGA: “ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ”

 

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το ξεχωριστό ρεβεγιόν που θα κάνει αύριο στο MEGA στις 21:50 με τη Ρούλα Κορομηλά.

O αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος θα ερμηνεύσει αύριο για το κοινό του Μεγάλου Καναλιού τις επιτυχίες του, έκανε λόγο για μεγάλη βραδιά.

Αντώνης Ρέμος MEGA:"Θα ζήσουμε συγκινητικές στιγμές στο ρεβεγιόν"

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA. Δείχνει ότι είναι το μεγαλύτερο κανάλι. Και ήρθε η ώρα να επανατοποθετηθεί στις ψυχές και στην καρδιά των τηλεθεατών. Θα κάνουμε μια μεγάλη, σύγχρονη πρωτοχρονιά, με υπέροχους καλεσμένους. Θα ζήσουμε όμορφες και συγκινητικές στιγμές» τόνισε με νόημα ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο χρόνο που φεύγει και στα διδάγματα που πρέπει να αντληθούν.

«Ξεσυνηθίσαμε να τραγουδάμε. Όμως θα βγουν και καλά πράγματα από αυτή τη χρονιά. Να κρατήσουμε τα μαθήματα από αυτή τη χρονιά. Σύντομα θα ξανά πάρουμε τη ζωή μας πίσω, θα ξανά γίνει η καθημερινότητά μας όπως ήταν. Εύχομαι να μην ξεχάσουμε γρήγορα. Να μην ξεχάσουμε πόσο σημαντική είναι η επαφή και το να είμαστε δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάμε» υπογράμμισε.

«Να λέμε δόξα τω Θεώ όταν έχουμε δουλειά και υγεία. Έχω πολλούς φίλους που περάσαν τη δοκιμασία και αρκετούς που δυστυχώς τους χάσαμε. Έχασα αρκετούς φίλους από τον κορονoϊό» πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here