Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την οικογένειά της αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο καλλιτεχνικός χώρος τον τελευταίο χρόνο.

 

H ZENIA ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ

«Με όλα αυτά που συμβαίνουν δε νομίζω ότι είναι κανενός η χρονιά… με την τέχνη δεν μπορούμε να βιοποριστούμε», είπε η νεαρή ηθοποιός, τονίζοντας ότι όπως χιλιάδες άλλοι νέοι άνθρωποι κάνει κι άλλες δουλειές για να ζήσει.

Ζένια Μπονάτσου: «Με την τέχνη δεν μπορούμε να βιοποριστούμε»

«Δε βασίστηκα ποτέ στην οικογένεια για τα χρήματα. Αλλά με το που τελείωσα το σχολείο, πήγα δούλεψα και έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι κάτι που το κάνω εγώ, το κάνουν πολλοί. Είναι ωραίο να μαθαίνεις από πολύ νωρίς να στηρίζεσαι στα πόδια σου», δήλωσε σχετικά.

 

 

Η ΖΕΝΙΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΚΑΡΗ

 

Η Ζένια αποκάλυψε ότι μικρή είχε «κόλλημα» με τις Hi5, ενώ είπε ότι έχει αρκετά ρούχα του πατέρας της που τα φοράει. «Τις ταινίες της γιαγιάς μου δεν τις έχω δει όλες. Η αλήθεια είναι ότι -ντρέπομαι που το λέω- αλλά δεν είμαι φαν του ελληνικού κινηματογράφου. Έχω ρούχα της. Έχω τζιν, τα οποία δεν μου έκαναν τελικά, γιατί ήταν πανύψηλη», είπε για τη Ζωή Λάσκαρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here