Η Βάσω Λασκαράκη δε δίστασε να τοποθετηθεί για όσες αποκαλύψεις κλυδωνίζουν τον χώρο του θεάτρου τον τελευταίο καιρό.

«ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ»

 

Η ηθοποιός δε μάσησε τα λόγια της μιλώντας για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σημειώνοντας πως «δεν έπεσε από τα σύννεφα». «Οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αφτιά μου από τα πρώτα χρόνια που είχα έρθει στην Αθήνα, δηλαδή, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα με ποιον πρέπει να δουλέψω και με ποιον όχι, έχω αποφύγει συνεργασίες που μου στοίχησαν πολύ επαγγελματικά. Σίγουρα δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα αυτή.

Βάσω Λασκαράκη για καταγγελίες στο θέατρο: «Οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αυτιά μου»

 

Αυτό που ακούμε τώρα ξεπερνάει τη φαντασία για πολλά πράγματα. Αλλά όταν είναι κοντά σου και δίπλα σου όλα αυτά και τα ακούς, πρέπει να κάτσεις να ζυγίζεις. Οπότε, έχω κληθεί να αρνηθώ δουλειές που θα μου έκαναν καλό επαγγελματικά, αλλά ψυχολογικά και προσωπικά όταν το ζύγισα είπα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό που με ενοχλεί είναι γιατί δεν κάνει κάποιος κάτι, πρέπει κάπου να καταλήξει», δήλωσε δτην εκπομπή «Dot.», στην οποία βρέθηκε καλεσμένη.

Βέβαια, παραδέχτηκε πως κάποιες περιπτώσεις τη σόκαραν. «Όταν έχεις παιδί δεν μπορείς να το διαχειριστείς, σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου. Λες δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να το ξέρουν άνθρωποι, να το έχουν ακούσει και να μην έχει βγει προς τα έξω τόσα χρόνια. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους που κατηγορούνται δε χρειάζεται να δουλεύει, όχι μόνο στο θέατρο και στην τηλεόραση, οπουδήποτε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here