Ο Βασίλης Μίχας, που υποδύεται τον ΅Κωστή» στη ρομαντική κομεντί του STAR, μίλησε για τα κοινά του χαρακτηριστικά με τον ήρωα της σειράς αλλά και για την άποψη του για τον έρωτα.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ

 

Ο Βασίλης Μίχας είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι έχω κοινά με τον Κωστή. Ίσως στην ωριμότητα για την ηλικία», εξομολογείται στο Star.gr. «Δεν είμαι καρδιοκατακτητής στον βαθμό που είναι ο Κωστής. Τον Κωστή τον κυνηγάνε παντού!», συμπληρώνει με χιούμορ. «Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του, αλλά δεν έχω νιώσει περίεργα ή ότι κάτι δεν μπορώ να το διαχειριστώ», αποκαλύπτει για τα μηνύματα που του στέλνουν στα social media.

Βασίλης Μίχας: «Δεν έχω κολλήματα με τη διαφορά ηλικίας στις σχέσεις»

«Η Φαίη είναι εξαιρετική τη θαυμάζω πάρα πολύ, την εκτιμώ πάρα πολύ. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι υπήρξε χημεία και πιστεύω ότι βγαίνει κι αυτό προς τα έξω», δήλωσε για τη συνεργασία του με τη γνωστή ηθοποιό.

«Έχω πάρει στοιχεία από το μόντελινγκ πολλά. Κουβαλάω μέσα μου ό,τι κι αν έχω κάνει κι από τον αθλητισμό. Η εξοικείωση με την κάμερα με έχει βοηθήσει. Είμαι εξοικειωμένος με αυτά έχω μια εμπειρία, είναι κοντά», είπε αναφερόμενος στη μέχρι τώρα πορεία του στο μόντελινγκ αλλά και το ποδόσφαιρο.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

 

Ο «Κωστής» με το αφεντικό του, τον «Χρήστο», που υποδύεται ο Δημήτρης Καπετανάκος
Μεγαλύτερο εμπόδιο στον έρωτά του με τη «Ζέτα» δεν είναι άλλος από τον «κολλητό» του, τον «Άρη» που υποδύεται ο Γιάννης Σίντος. «Ο κολλητός μου στη σειρά είναι ζηλιάρης, είναι κτητικούλης, με θέλει εκεί…», παραδέχεται, γελώντας.

Όσον αφορά στη σχέση του με μια μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα, στην πραγματική ζωή, ο Βασίλης δηλώνει: «Δεν έχω τέτοια κολλήματα στο κομμάτι των σχέσεων. Μου έχει συμβεί αλλά… cool, όχι στο πλαίσιο που συμβαίνει στη σειρά. Απλά υπήρξε διαφορά ηλικίας». Κλείνοντας, με ένα μεγάλο χαμόγελο εξομολογείται ότι στην προσωπική του ζωή είναι μια χαρά, ενώ παραδέχεται ότι στο μέλλον θα ήθελε να κάνει μια μεγάλη οικογένεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here