Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο, στις 18.40, το «My Greece» στο Mega και με τα ταξίδια της σε όλη την Ελλάδα μας κρατάει μοναδική συντροφιά.

 

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Η ίδια έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Νέο σπίτι για το «My Greece». Πώς αισθάνεστε γι’ αυτό;
Χαίρομαι πάρα πολύ που φέτος το «My Greece» συνεχίζει τα ταξίδια του, που συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε τις ομορφιές της χώρας µας και που όλο αυτό φιλοξενείται στο Μεγάλο Κανάλι.

Δέσποινα Βανδή: «Η καραντίνα με έχει επηρεάσει αρκετά»

Τώρα µας ταξιδεύετε σε όλη την Ελλάδα µε έναν τρόπο ξεχωριστό…
Είναι σημαντικό να γνωρίζεις το παρελθόν σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις και το παρόν σου. Αυτή η εκπομπή που κάνουμε είναι επί της ουσίας µια προσπάθεια «αλληλογνωριµίας». Είναι όπως συμβαίνει µε τις ανθρώπινες σχέσεις: όσο πιο καλά γνωρίζεις κάποιον τόσο περισσότερο µποριές να εκτιμήσεις την όποια αλήθεια φέρει. Είναι τόσο µεγάλη η ομορφιά της χώρας µας και τόσο σπουδαία η ιστορία που έχουμε.

Ποιο ήταν το καλύτερο ταξίδι πίσω από τις κάμερες;
∆εν µμπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Και αυτό δεν έχει να κάνει µε τον εκάστοτε τόπο. Όλο αυτό οφείλεται στη σχέση που έχω µε την ομάδα µου. Νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα των γυρισμάτων, να αποδοθεί ο κάθε τόπος µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και όσο κι αν κάποιες φορές αυτό είναι εξαντλητικό, δεν µας καταβάλλει, γιατί η αγάπη που έχουμε µμεταξύ µας και η εκτίμηση είναι πάνω απ’ όλα. Αυτό που θα µου μείνει από όλα λοιπόν τα ταξίδια µου είναι η σχέση µου µε τον καθένα ξεχωριστά από την ομάδα.

Υπάρχει κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει στον χώρο του θεάματος και είναι στα άμεσα σχέδιά σας;
∆εν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή σχεδιάζω άμεσα. Ας βγούμε πρώτα από όλη αυτή την κατάσταση και βλέπουμε. ∆εν έχω σταματήσει να ονειρεύομαι και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια τολμάω και δοκιμάζω πράγματα.

Υπήρχαν στιγμές που σας τρόμαξε η τόση προβολή;
∆εν µε τρόμαξε ποτέ η προβολή. Με ενόχλησε το ότι υπήρχαν φορές που ήθελα την ησυχία µου και δεν την είχα.

Νέο τραγούδι, «Πέτρα». Για ποιον λόγο µπορεί να γίνει η δική σας καρδιά πέτρα;
Η αλήθεια είναι ότι και η απογοήτευση είναι µέσα στη ζωή και το δικαίωμα στο λάθος είναι ανθρώπινο. Έχω την τάση γενικότερα να δικαιολογώ και να αιτιολογώ συμπεριφορές, γνωρίζοντας πως όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται και δεν νιώθουν ενδεχομένως µε τον ίδιο τρόπο που νιώθω και εγώ. Έχω νιώσει ωστόσο να πετρώνει η καρδιά µου και αυτό έχει να κάνει καθαρά µε το θέμα της εξαπάτησης.

Σας έχει επηρεάσει η καραντίνα;
Αρκετά. Ήταν µια πολύ καλή ευκαιρία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, να ησυχάσω και να παρατηρήσω καλύτερα τη ζωή µου. Από εκεί και πέρα, βρέθηκα και εγώ μέσα στη δίνη των κοινωνικών προεκτάσεων που είχε όλη αυτή η ιστορία της πανδημίας, από το να διαχειριστώ την ψυχολογία των παιδιών µου, που ήταν κλεισμένα στο σπίτι, την ψυχολογία του να µην µπορείς να δεις τους ανθρώπους που αγαπάς µέχρι και τη στέρηση της προσωπικής µου έκφρασης και επαφής µε τον κόσμο μέσα από το τραγούδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here