Η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ αναμένεται με ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς το ζευγάρι είναι πολυσυζητημένο αυτήν την περίοδο. Κάποια στιγμιότυπα της συνέντευξης δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τι δήλωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν για την αποχώρησή τους από το παλάτι;

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΡΕΙ

 

Στο πρώτο teaser-trailer, ο πρίγκιπας Χάρι λέει: «Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη (τη Νταϊάνα) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια.

Όπρα Γουίνφρεϊ: Στιγμιότυπα από τη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν

Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας, αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο». Την ίδια στιγμή η εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται δίπλα του και συμφωνεί με τον σύζυγό της.

Στο δεύτερο τρέιλερ, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια αναφέρει ότι στη συνέντευξη τέθηκαν όλα τα ερωτήματα. Στο τέλος μάλιστα κοιτάζει το ζευγάρι και λέει «έχετε πει ορισμένα πολύ σοκαριστικά πράγματα». Θυμίζουμε πως η Μέγκαν Μαρκλ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here