Ο Ηλίας Μελέτης, πρωταγωνιστής στο σίριαλ της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», σε συνέντευξη του στο Dot εκφράζει την απόλυτη έκπληξη του για όσα δραματικά εκτυλίσσονται στον χώρο του θεάτρου.

 

Ο ΗΛΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

 

Ο λόγος για τον Ηλία Μελέτη που το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «dot.». Όπως αρκετοί ηθοποιοί, έτσι κι ο «Σάββας» από το «Σόι σου», αποκάλυψε μια δύσκολη στιγμή που είχε στην πορεία του.

Ηλίας Μελέτης: «Σκηνοθέτης που θεωρείται κορυφή με έβριζε στα γυρίσματα»

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μελέτης δήλωσε: «Στον χώρο του θεάτρου δουλεύω από το 2000. Και μου έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά, μάλιστα σε ηλικίες που ήταν λίγο πιο περίεργο.  Για παράδειγμα, τελειώνεις μια σχολή, πας σε μια δουλειά και βλέπεις έναν σκηνοθέτη ο οποίος χαίρει εκτίμησης όλου του κλάδου και όλου των θεατών. Θεωρείται κορυφή και αυτός ο σκηνοθέτης διαπιστώνεις πως στη διαδικασία της πρόβας είναι από τους πιο δύσκολους συνεργάτες. Να σε μειώνει, να σε βρίζει, να σε φέρνει σε δύσκολη θέση».

«Είναι πολύ περίεργη εκεί η ισορροπία. Εμένα η απόφαση που με καθόρισε ήταν ότι σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν το άντεξα και μάλιστα αναρωτήθηκα αν αξίζει τον κόπο να γίνω ηθοποιός αν είναι να περνάω αυτά», πρόσθεσε ο ηθοποιός, σημειώνοντας: «Ήθελα να τα παρατήσω!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here