Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για όλα.

Η ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ TRAP ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον αγαπημένο της Snik, αλλά και για την trap μουσική που αυτός πρεσβεύει και τα πρότυπα που προβάλει αυτού του είδους η μουσική.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τραπ μουσική: «Μπορεί και εμένα να με ενοχλήσει κάποιος στίχος»

«Η έννοια της rap και της trap είναι αυτή σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα τραγούδια που ακούμε εδώ στην Ελλάδα από πασίγνωστούς ξένους τραγουδιστές τα ίδια πράγματα λένε, αλλά προφανώς δεν τα μεταφράζουμε, δεν καταλαβαίνουμε τι λένε.

Δεύτερον, το τι λέει ένα τραγούδι, δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος το κάνει ακριβώς και στη ζωή του ή τα πιστεύει όλα αυτά. Θα σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα ενός τραγουδιστή «χ» που τραγουδάει ένα τραγούδι για τον έρωτα, αλλά στη ζωή του αυτός δεν είναι έτσι, αλλά το αντίθετο. Ποιο είναι πιο ωραίο, ποιο λογικό, ποιο αληθινό, ποιο ειλικρινές;

Το τι τραγουδάμε ή πως είμαστε αληθινά στη ζωή μας και πως συμπεριφερόμαστε; Δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με οτιδήποτε ακούμε. Καμιά φορά και εμένα μπορεί να με ενοχλήσει κάποιος στίχος και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να το έχω συζητήσει με τον Δημήτρη, αλλά ο Δημήτρης είναι καλλιτέχνης και δεν μπορώ να ανακατευθώ στη δουλειά του. Ούτε ο Δημήτρης θα μου πει δεν μου αρέσει αυτό το θέμα στην εκπομπή, βγάλτο. Κάνε αγάπη μου τη δουλεία σου, να κάνω εγώ τη δική σου.», απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here