Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξενούμενη στο «Πάμε Δανάη», μίλησε για τη σχέση της με το Snik και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την προσωπική της ζωή.

 

Η ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ SNIK

 

«Κοίταξε να σου πω, επειδή στα Κουφονήσια το νησί είναι πάρα πολύ μικρό, όταν έρχεται κάποιος φωτογράφος σε παίρνει ο φούρναρης και σου λέει “Ηλιάνα, έτσι και έτσι…” και λες “έλα καλέ για μένα ήρθανε, θα είναι κάποιος πολύ σπουδαίος”. Θα σου πω ότι στην παραλία που μας έβγαλαν φωτογραφία ήταν ένα ζευγάρι πολύ κοντά μας και μας είπαν όταν πηγαίναμε στη θάλασσα μας “ξέρετε υπάρχει ένας φωτογράφος”. Ο Δημήτρης δεν κουνήθηκε από την πετσέτα. Αν είχατε πάρει το θέμα. Σιγά και τι έγινε. Πήγαμε σαν ζευγάρι, όπως κάνουν διακοπές οι άλλοι άνθρωποι», σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: «Μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει»

Ενώ για όσους αναφέρονται επικριτικά στη σχέση τους, η ίδια ήταν σαφής και δεν άφησε περιθώρια: «Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου. Μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, μπορεί να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει, είμαστε δύο άνθρωποι τελείως διαφορετικοί σας επαγγελματίες, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι. Λένε ότι ο Δημήτρης έχει θυμώσει με κάποιον και μιλάει άσχημα στα stories, άρα η Ηλιάνα είναι σαν τον Δημήτρη. Κανείς δεν βλέπει την καθημερινή παρουσία της Ηλιάνας που δεν μιλάει άσχημα, κανείς δεν σκέφτηκε να πει μήπως ο Δημήτρης είναι σαν την Ηλιάνα»;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here