Ο Σταμάτης Γονίδης έγινε πατέρας ξανά και διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του. Μάλιστα, σε συνέντευξή του μίλησε ακόμη και για τα μουσικά γούστα της κορούλας του.

 

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

 

Ο Σταμάτης Γονίδης μιλώντας στην εκπομπή του «Pop Up», αναφέρθηκε στην απόφασή του να φτιάξει δικό του κρασί με το όνομα STAGON.

Σταμάτης Γονίδης: «Όταν το μωρό έχει πονάκια, ηρεμεί με νησιώτικα τραγούδια»

«Ο παππούς μου έφτιαχνε το καλύτερο κρασί στο νησί και κάθε Κυριακή μαζεύονταν οι φίλοι του και έπιναν με μεζέδες που έφτιαχνε η γιαγιά μου. Παλιά είχα φτιάξει ένα κρασί κόκκινο που πουλήθηκε όλο. Έχω μάθει να δημιουργώ, δεν μπορώ να κάθομαι χωρίς να κάνω κάτι», ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να δημιουργήσει και άρωμα με το ίδιο όνομα.

«Είναι μια θεραπεία να ασχολείσαι με το μωρό. Σου αλλάζει τη ζωή. Ανανεώνεσαι και μου δίνει κέφι να γράφω. Τα τραγούδια που γράφω είναι τελείως διαφορετικά από εκείνα που έγραφα. Είναι πολύ πιο λιτά και φιλοσοφημένα», είπε για τα τραγούδια που γράφει αυτόν τον καιρό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη του λέγοντας πως «η μπέμπα όσο και να σας φανεί περίεργο, όταν κυοφορούσε η Κατερίνα, της έβαζα νησιώτικα και άκουγε. Όταν έχει ανησυχία και θέλει να κοιμηθεί και έχει πονάκια, μόλις της βάλω τα νησιώτικα ηρεμεί. Αυτή είναι κανονική νησιώτισσα» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here