Η Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκε στο Pop Up και απάντησε στις ερωτήσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη για την ενότητα «Σπασ’τα».

 

Η ΜΑΝΤΩΝ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ

 

«Η αγαπημένη μου παρουσιάστρια του Mega Star ήταν η Ναταλία Γερμανού. Έχω έρωτα με την Κατερίνα Στικούδη, σχεδόν τη λατρεύω. Έχω υπογράψει αυτόγραφο σαν Κατερίνα Στικούδη. Ήμουν μελαχρινή τότε και με πέρασαν για την Κατερίνα. Δεν θεωρώ ότι με αδίκησε παρουσιαστής που συνεργάστηκα μαζί του.

Μαντώ Γαστεράτου: «Είχα ζητήσει από τη Ναταλία Γερμανού να με πάρει στην εκπομπή της»

Θεωρώ όμως ότι δεν δεθήκαμε όσο έπρεπε σε μια παλιά μου συνεργασία. Έχω κάνει πλαστική επέμβαση αν και δεν φαίνεται. Από το 0 έφτασα στο 1. Ο πιο ιδιαίτερος καλεσμένος που είχα να διαχειριστώ ήταν ο Light. Είχα πάρει τη Ναταλία Γερμανού και της ζήτησα να με πάρει στο “Καλύτερα δε γίνεται”», ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αποκάλυψε και με ποιον διάσημο δεν θα ήθελε να συναντηθεί ξανά…

«Δεν θα ήθελα να συναντήσω ξανά τον J Balvin γιατί όταν είχε έρθει στην Ελλάδα με φλέρταρε και εγώ από το τρακ μου κρύφτηκα στην τουαλέτα», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Ανάμεσα σε άλλα, η Μαντώ Γαστεράτου απέφυγε να απαντήσει με ποιον άνθρωπο της showbiz έχει τσακωθεί και θα ήθελε να τα ξαναβρούν, ενώ απάντησε και για τη φιλία της με την Τζένη Μελιτά και το γεγονός ότι πήραν τις αποστάσεις τους…

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τη Τζένη Μελιτά, απλά σταματήσαμε να κάνουμε την παρέα που κάναμε. Μιλήσαμε μόνο δυο φορές, ανταλλάξαμε μηνύματα. Αν τα δω φυσικά και θα τη χαιρετήσω και θα ήθελα να μιλήσουμε. Δεν έχουμε βριστεί, δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here