Η Έλενα Κρεμλίδου ως καλεσμένη στο «Love it» μίλησε για την εμπειρία της από το Survivor αλλά και για τις φήμες της σχέσης της με τον James Καφετζή.

 

Η ΕΛΕΝΑ ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ

 

Η Έλενα Κρεμλίδου υπογράμμισε: «Δεν ήταν πρόφαση η υγεία. Όντως είχα θέματα και οι συνθήκες δεν με άφηναν να γίνω καλύτερα. Θα έμπαινα και θα έφευγα στο νοσοκομείο και θα ήταν πολύ κουραστικό όλο αυτό».

Έλενα Κρεμλίδου για James: «Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και ταιριάζω μαζί του»

Στη συνέχεια η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη λέγοντας πως «την Ανθή τη θεωρούσαμε εύκολη νίκη. Εμένα με είχε κερδίσει μια φορά, αλλά ήταν στο μυαλό μας η εύκολη νίκη. Εφόσον δεν το ένιωσε η Ανθή καλά έκανε και δεν χαιρέτησε»

Αναφερόμενη στη συνύπαρξή της με τους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας είπε πως «Θεωρώ ότι ήταν άδικο το ότι είπαν πως έχω πει διαφορετικά πράγματα για τον κάθε παίκτη. Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο και τα είπαν αυτά πίσω από την πλάτη μου και δεν ήμουν εκεί να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Όταν ξέσπασα σε κλάματα βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι το έκανα με σκοπιμότητα, στα ψέματα».

 

Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ JAMES

 

Όσον αφορά τον James αποκάλυψε: «Με τον James γνωριζόμασταν ελάχιστα πριν. Τον γνώρισα μέσα στο παιχνίδι. Νιώθω κι εγώ ότι ταιριάζω μαζί του. Μου αρέσει που έχει μυαλό, είναι στρατηγικός και πιστεύω ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω γι’ αυτό», και ξεκαθάρισε: «Δεν με πλήγωσε κανένας. Στεναχωρήθηκα που δεν μου έδωσαν τον χώρο να μιλήσω»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here