Η Έλενα Ακρίτα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και παρακάλεσε όλα τα θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη να βγουν να μιλήσουν και να ενώσουν τις μαρτυρίες τους για απονομή δικαιοσύνης.

 

Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ

 

«Κοιτάξτε νομίζω αυτή είναι η δουλειά όπως πρέπει να γίνεται σωστά. Εγώ μίλησα σε ανύποπτο χρόνο για το γεγονός της παραίτησης. Με κρέμασαν στα μανταλάκια, είπαν ότι εξυπηρετώ σκοτεινά συμφέροντα. Και δυο μέρες μετά παραιτήθηκε ο Λιγνάδης.

Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν να μιλήσουν εκείνοι που ξέρουν για το Αρσάκειο»

Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου, μέχρι να κουραστώ να την κάνω. Θα καταγγείλω και να το κάνω τεκμηριωμένα, σοβαρά και με τους κανόνες της δημοσιογραφίας, τους οποίους πρέπει όλοι να τιμούμε είτε είμαστε στην ΕΣΗΕΑ είτε όχι. Αν κάτι δεν το γουστάρω θα βγω και θα το πω σαν Έλενα», είπε η Έλενα Ακρίτα.

Στη συνέχεια, η ίδια είπε: «Ο χώρος του θεάτρου είναι μια χαρά αλλά υπάρχουν άνθη του κακού. Υπάρχουν όμως και υπέροχοι άνθρωποι. Το θέατρο δεν θα πάθει απολύτως τίποτα, θα βγει πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά. Με δαιμονοποίησαν γιατί έχω φωτογραφία με τον Λιγνάδη από πρεμιέρα του Εθνικού και από παρουσίαση βιβλίου. Έχω φωτογραφία με τον Φιλιππίδη, τον Κιμούλη, τον Χαϊκάλη, με τον οποίο έχω δουλέψει τόσα χρόνια. Ο κόσμος για να βγει να μιλήσει πρέπει να βγουν πρώτα τα θύματα. Αν δεν βγουν τα θύματα, δεν μπορείς να βγεις εσύ σαν τρελός να μιλήσεις χωρίς αποδείξεις. Θα φας αγωγή πέντε εκατομμυρίων.

 

«Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ»

 

Η τακτική που ακολουθεί ο κύριος Κούγιας να στοχοποιεί τα θύματα και όλους εμάς που δηλώνουμε από χθες επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι. Εγώ ας πούμε είμαι επαγγελματίας ομοφυλόφιλος. Όλοι οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν μια ακεραιότητα πρέπει να δηλώνουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι. Τόσο καιρό δεν άνοιξαν ένα κομπιούτερ, δεν μπήκαν στο σπίτι του. Πρέπει να βγουν να μιλήσουν.

Τα θύματα έχουν δικαίωμα να μιλήσουν όποτε θέλουν και όποτε γουστάρουν. Ο μόνος λόγος που βγήκα σήμερα ήταν να κάνω μια έκκληση να βγουν να μιλήσουν εκείνοι που ξέρουν για το Αρσάκειο. Ξέρεις πόσες καταγγελίες έχω εγώ; Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο, όταν εμείς τους ζητάμε βοήθεια για ένα θέμα, κάνουν τις κότες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here