Η Αθηνά Οικονομάκου, σε ένα κλίμα συγκίνησης αποχώρησε από τη σειρά «Έλα στη θέση μου» του Alpha. Ο λόγος; Μα φυσικά η δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ»

 

«Ξέρω σίγουρα ότι εγώ μέχρι μέσα ή τέλη Μαρτίου θα κάνω γυρίσματα γιατί μετά δεν θα μπορώ λόγω κατάστασης, θα πρέπει να ξεκουραστώ και λίγο. Οπότε φαντάζομαι ότι οι σεναριογράφοι έχουν σκεφτεί κάτι πολύ έξυπνο για να κλείσει ο ρόλος», είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου, ενώ αναφορικά με το μέλλον της στην σειρά αν αυτή συνεχιστεί και για επόμενη σεζόν είχε πει: «Αν συνεχιστεί του χρόνου η σειρά θα είναι δύσκολο να είμαι. Μέχρι να κλείσει ένα εξάμηνο το μωρό, δε θα μπορώ να δουλέψω στα γυρίσματα μίας καθημερινής σειράς. Τώρα στην πορεία βλέποντας και κάνοντας…».

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στο «Έλα στη θέση μου»

Η ηθοποιός το απόγευμα της Πέμπτης δημοσίευσε δυο αναμνηστικές φωτογραφίες με τη γυναικεία παρέα των συντελεστών της σειράς και έγραψε: «Πέντε χρόνια μαζί… και τι δεν έχουμε περάσει 😌
Γλυκά μου κορίτσια σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα και εσάς και όλους μα όλους τους υπόλοιπους υπέροχους συντελεστές αυτής της δουλειάς 🎞 #ElaStiThesiMou @alphatv
Δευτέρα το τελευταίο μου γύρισμα και η συγκίνηση είναι μεγάλη…
Είς το επανιδείν ♥️».

Αθηνά Οικονομάκου: Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη σειρά «Έλα στη θέση μου» | NewsPistol - Ειδήσεις με υπογραφή. Χάρης Λεμπιδάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here