Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, πρωταγωνίστρια στη σειρά «Φαμίλια», φιλοξενήθηκε στο The 2 Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πώς, όμως, ενεπλάκη στη συζήτηση η Άση Μπήλιου;

 

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

 

Η συζήτηση κάποια στιγμή πήγε στην ομοιότητά της ηθοποιού με τη γνωστή αστρολόγο Άση Μπήλιου την οποία πήραν στο τηλέφωνο! Το τηλεφώνημα ήταν και μία καλή ευκαιρία για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξεκαθαρίσει τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έγιναν με την Άση Μπήλιου καθώς είχαν να μιλήσουν για περίπου μια δεκαετία.

Άση Μπήλιου: Το τηλεφώνημα που ξεκαθάρισε αν υπάρχει παρεξήγηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Πόσα χρόνια έχουμε να τα πούμε, πάνω από δέκα. Έχω κάνει κάτι να σου ζητήσω συγγνώμη; Σε έχω στενοχωρήσει; Νιώθω ότι χαθήκαμε πάρα πολύ. Μπορεί να μην ήμουν όταν συνεργαστήκαμε πολύ παρουσιαστής με τα ζώδια.

Σε έχω στην καρδιά μου και πάντα έχω μια γλυκιά σκέψη για εσένα. Θέλω κάποια στιγμή να έρθεις στην εκπομπή, όποτε είσαι έτοιμη.» είπε ο παρουσιαστής με την Άση Μπήλιου να απαντά πώς δεν υπάρχει καμία ενόχληση από την πλευρά της αποδεχόμενη την πρόταση όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

«Δεν τίθεται θέμα, θα στο είχα πει. Καταλάβαινα όλη την ανησυχία σου στο θέμα των ζωδίων και το δικαιολογούσα. Θα έρθω. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνω είναι επειδή είναι περίεργες οι συνθήκες τώρα.» είπε η Άση Μπίλιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here