Ο Άνθιμος Ανανιάδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ιδιαίτερη σχέση που είχε Κώστα Βουτσά.

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ

 

Ο Άνθιμος εξήγησε πως στην ταινία συμμετέχει και ο Κώστας Βουτσάς και περιέγραψε πώς κατάφερε να ολοκληρώσει τα πλάνα του αφού ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Άνθιμος Ανανιάδης για Κώστα Βουτσά: «Ήταν ο καλύτερος μου φίλος»

«Έχουμε πλάνα με τον Κώστα Βουτσά τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε. Έχουμε και την μεγάλη τιμή… Πάντα συγκινούμαι γιατί έγινε μέσα στην όλη πράξη της ταινίας… Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια καταστροφή και πήραμε τηλέφωνο, τον πήγαμε στο νοσοκομείο και έφυγε μέσα σε έναν μήνα.

Είναι τεράστια τιμή, όμως, να είναι το πνεύμα του εκεί. Χρόνια έλεγα στον Κώστα ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου. Και βρέθηκε ένας φίλο μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρονών και παίζει για να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τα πλάνα του. Τον ευχαριστώ για όλα», είπε συγκινημένος ο Άνθιμος Ανανιάδης. «Ήταν ο καλύτερος μου φίλος ο Κώστας» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here