Η Άννα Χατζησοφιά μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Dot για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου.

«ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ»

 

«Είναι όλη η εποχή δυσάρεστη, είναι σαν να ζεις έναν εφιάλτη μέσα σε έναν εφιάλτη. Με κάνει να αισθάνομαι άσχημα, αλλά από την άλλη είναι λυτρωτικό το να βγαίνουν πράγματα στο φως και ν’ αλλάζουν οι νοοτροπίες. Το #Metoo άλλαξε συνειδήσεις.

Άννα Χατζησοφιά για Κιμούλη «Νιώθω άσχημα γιατί είχαμε μια προσωπική σχέση»

Είναι καλό να δούμε τα πράγματα κατά πρόσωπο, να δούμε που έχει φταίξει ο καθένας μας και τι μερίδιο ευθύνης του αντιστοιχεί. Ντρέπομαι πραγματικά και αισθάνομαι πολύ άσχημα, όταν μπαίνω στα social media αυτές τις μέρες και βλέπω ότι τώρα το θυμήθηκαν αυτές οι γυναίκες» ανέφερε αρχικά.

 

Η ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ

 

Η γνωστή σεναριογράφος μίλησε και για τη Ζέτα Δούκα λέγοντας πως η ηθοποιός είχε μιλήσει για το περιστατικό στον Χάρη Ρώμα. «Του είχε εξομολογηθεί τι συνέβη. Εγώ δεν το ήξερα και μάλιστα αισθάνθηκα άσχημα γιατί με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη έχουμε μια προσωπική σχέση. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα αυτό και δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν έχεις συνεργαστεί με κάποιον, το πώς συμπεριφέρεται. Δεν έχεις την ίδια εικόνα και δεν είναι το μόνο πρόσωπο».

«Υπάρχουν πράγματα που δεν τα ξέρουμε και γι’ άλλο πρόσωπο που λέγεται ότι θα βγουν. Όταν το έμαθα, έμεινα λίγο ενεός. Όταν μιλάμε πια για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και για όλα αυτά που καταγγέλλονται, το πράγμα ξεφεύγει πάρα πολύ», πρόσθεσε στην εκπομπή «Dot.» η Άννα Χατζησοφιά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here