Η Αγγελική Λάμπρη, μίλησε στην εκπομπή «After Dark» για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη αλλά και για το θάρρος που βρήκε να καταγγείλει αυτή την άσχημη εμπειρία.

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΑΥΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

 

Όπως είπε η Αγγελική Λάμπρη, πλέον νιώθει δυνατή, αλλά την περίοδο εκείνη ένιωθε μόνη και τρομοκρατημένη. «Είχαμε βιώσει όλες το ίδιο περιστατικό. Ήταν κάτι που ήταν μέσα μας τόσο πολύ έντονα και λέγαμε ότι κάποια στιγμή θέλουμε να βγει. Ένας από τους λόγους που έκανα αυτήν την καταγγελία μαζί με τα κορίτσια, ήταν επειδή τότε ένιωσα πολύ θυμό κι οργή που δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου», είπε η ηθοποιός.

Αγγελική Λάμπρη για σεξουαλική παρενόχληση: «Ένιωσα πολύ μόνη μου και φοβόμουν αλλά ήθελα να αντιδράσω

Παραδέχθηκε πως εδώ και πολλά χρόνια συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στον χώρο του θεάτρου κι όλοι έκαναν ότι δεν τα έβλεπαν. «Ένιωσα πολύ μόνη μου και φοβόμουν αλλά ήθελα να αντιδράσω. Αν το είχα πει νωρίτερα δε θα είχαν έρθει σε αυτήν την θέση πολλά κορίτσια που έχουν τελειώσει την δραματική σχολή. Ο στόχος ήταν να ενθαρρύνουμε θύματα. Ντροπή και φόβο θα νιώθουν μόνο οι θύτες κι ήρθε η ώρα να κρυφτούν», συνέχισε.

Μετά από την καταγγελία που έκανε μαζί με τις συναδέλφους της τα μηνύματα που έλαβε ήταν πολύ συγκινητικά. «Μου έλεγαν μπράβο γιατί μπορούν να μιλήσουν. Κανείς δεν είναι μόνος. Πρέπει να μιλάμε. Είμαστε σε τσουνάμι και θα έρθει το φως και μια κάθαρση. Οποιοσδήποτε θα έχει σαν σκέψη μια παραβατική συμπεριφορά ή σωματική, λεκτική και σεξουαλική βία, δε θα το κάνει πλέον πράξη», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here