Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με συνέντευξη της στη “Φωλιά των Κου Κου” και τον Ισίδωρο Φίκαρη, απαντά σε όσα είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την ίδια και τη συμμετοχή σης στο GNTM στο ρόλο του κριτή.

 

Η ΖΕΝΕΒΙΕΒ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ GNTM

 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με συνέντευξη της στη “Φωλιά των Κου Κου” και τον Ισίδωρο Φίκαρη, απαντά σε όσα είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την ίδια και τη συμμετοχή σης στο GNTM στο ρόλο του κριτή.

Ήταν στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφερόμενη στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την φετινή της παρουσία στο GNTM, είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής της τα εξής:

Η Ζενεβιέβ απαντά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το GNTM

«Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια ότι… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που είναι γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα κόνσεπτ, έχουμε κορονοϊό και δε μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση. Έχει χαθεί λίγο ο ρόλος της και είναι κρίμα. Όταν ξεκινάει μια φωτογράφιση τους δίνεις τις απαγορεύσεις. Από τη στιγμή που λες σε ένα ζευγάρι δεν ακουμπάς τον τοίχο, δεν ακουμπάει κανένας τον τοίχο. Εγώ νομίζω ότι έχει ταλαιπωρηθεί για να βγάλει αυτά τα κόνσεπτ και να φέρει αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη, αδειάζοντας, ουσιαστικά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μόνο χαρά, δεν έχω λόγια για την αντιμετώπιση που έχουμε σε αυτή την εκπομπή. Δεν ετοιμάζουμε ακόμα το τέταρτο. Εγώ είμαι καλά, περνάω καλά και πέρναγα καλά. Δεν ξέρω γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το λέει αυτό, γιατί δεν έχουμε μιλήσει με την Ηλιάνα σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην είμαι καλά. Ήταν μια δύσκολη χρονιά; Ναι. Κουραστήκαμε; Ναι, αλλά δεν κουράστηκα μόνο εγώ. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες αλλά ήταν για όλους μας. Το καλό με το GNTM είναι ότι είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που είμαστε παρέα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είμαι καλά. Είμαι τρία χρόνια σε μια εκπομπή που μόνο επιτυχία μπορείς να το πεις, ο κόσμος με αγαπάει οπότε εγώ είμαι καλά.

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την είδα στους Κου Κου μέσα στο πλατό και δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Εμένα με ενδιαφέρει τι ξέρει ο άνδρας μου και η οικογένειά μου και αυτοί οι τρεις άνθρωποι ξέρουν ότι είμαι καλά. Από εκεί και πέρα, οι φίλοι μου ξέρουν ότι είμαι καλά…

It’s OK, δεν με πειράζει, Μακάρι όλος ο κόσμος να μιλάει για μένα», κατέληξε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here