Η Χριστίνα Μπόμπα βγήκε από το νοσοκομείο και πια ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών για την εγκυμοσύνη της από τη θαλπωρή του σπιτιού της.

 

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

Η όμορφη παρουσιάστρια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου. Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία που κρατούσε το χέρι του Σάκη Τανιμανίδη αλλά δεν είχε αναφέρει αρχικά τον λόγο που είχε μπει στο νοσοκομείο.

Χριστίνα Μπόμπα: Βγήκε από το νοσοκομείο και μας στέλνει την αγάπη της

«Happy Valentine’s day. Εμάς σήμερα μας βρήκε η μέρα στο νοσοκομείο (όλα είναι καλά και περαστικά ευτυχώς) και σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας. Υ.Γ. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα.

Και ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε λίγο αργότερα με τη σειρά του ένα story στον δικό του λογαριασμό, στο οποίο η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με έναν λούτρινο αρκούδο και ένα τριαντάφυλλο λόγω της ημέρας των ερωτευμένων. Ο παρουσιαστής σχολίασε: «Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα…

Είμαστε καλά και οι τέσσερις! Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμα κι εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως! Σας στέλνουμε την αγάπη μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here