Η επίθεση του Δημήτρη Λιγνάδη προς τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, προκάλεσε ένα κύμα υποστήριξης για τον ηθοποιό. Αρκετοί συνάδελφοι του Σπύρου Μπιμπίλα έγραψαν χαρακτηριστικά: «Εκτός από επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, είμαστε όλοι και μέτριοι ηθοποιοί».

ΚΥΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΠΙΜΠΙΛΑ

 

Υπενθυμίζεται ότι στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε, στην 19η ανακρίτρια, ο Δημήτρης Λιγνάδης, υποστηρίζει ότι η υπόθεση είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, και χαρακτηρίζει μέτριο ηθοποιό τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Οι ηθοποιοί στηρίζουν τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Eίμαστε όλοι και μέτριοι ηθοποιοί»

«Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους του Σ.Ε.Η και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεσή μου εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το ΔΣ για τον τρόπο που διαχειρίζονται το Σ.Ε.Η και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση», ανέφερε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση πολλών Ελλήνων ηθοποιών, και όχι μόνο, οι οποίοι μέσα από τα social media έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στον Σπύρο Μπιμπίλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here