Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε με τον δικό της τρόπο για τη συνέντευξη τύπου της Λίνας Μενδώνη σε ό,τι αφορά τις ευθύνες της για την επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη ως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου..

 

Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ

 

Έχοντας παρακολουθήσει τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού, η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε αρχικά πως θα ήθελε ως πολίτης και άνθρωπος που παρακολουθεί θέατρο αλλά και τις εξελίξεις, να ακούσει μια συνέχεια του “εξαπατηθήκαμε και μας κορόιδεψε με την τέχνη της υποκριτικής”, ενώ δεν δίστασε με τη σειρά της να ζητήσει η ίδια δημόσια “συγγνώμη” για όλες τις φορές που έχει φιλοξενήσει και έχει εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό της για πρόσωπα που εμπλέκονται στις υποθέσεις.

Ναταλία Γερμανού: «Συγνώμη για όλες τις φορές που φιλοξένησα τους καταγγελθέντες»

“Εγώ σαν παρουσιάστρια, εδώ και πολλά χρόνια, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω ένα συγγνώμη κι ας μην ήξερα, όταν κατά καιρούς έχω καλέσει πολλούς καλλιτέχνες και έχω εκφραστεί με μεγαλοστομίες, τύπου “το στολίδι του θεάτρου”, “το διαμάντι της Τέχνης”, “ο εξαιρετικός, ο φανταστικός, ο ταλαντούχος””. Τώρα που μου τα στέλνετε και τα βλέπω, ντρέπομαι και λυπάμαι πολύ και σας ζητώ συγγνώμη χωρίς να φταίω. Αλλά παρ’ όλα αυτά το νιώθω να σας το πω αυτό το λυπάμαι. Οπότε, ιδανικά θα ήθελα να ακούσω ένα συγγνώμη και από εκείνη” δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here