Η Μαρία Ηλιάκη είναι στα καλύτερά της, καθώς με ανυπομονησία περιμένει το πρώτο της παιδί.

 

Η ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

 

Σε λίγους μήνες, η όμορφη Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και στήνουν το σπιτικό τους στην Ελβετία, όπου εργάζεται εκείνος ως γυναικολόγος.

Μαρία Ηλιάκη: Γιατί εκνευρίστηκε με το νέο της κρεβάτι;

Η εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζεται καθημερινά τα νέα της με τους διαδικτυακούς της φίλους και το Σάββατο τους εξομολογήθηκε την απίστευτη περιπέτεια που ζει.

Ο λόγος για το λάθος κρεβάτι που έφεραν οι Ελβετοί στο σπίτι τους και δε χωράει το καινούργιο στρώμα που έφεραν από την Ελλάδα. «Δεν σας έχω πει το φανταστικό που μας έχει συμβεί!

Κάναμε αμάν να φέρουμε το στρώμα από την Ελλάδα, το θεϊκό αυτό στρώμα και μας έστειλαν οι Ελβετοί λάθος κρεβάτι ή μάλλον ελαττωματικό κρεβάτι. Λέω στο Στέλιο “πάρε τηλέφωνο τώρα και πες τους ότι δεν έχουμε άλλο κρεβάτι. Θα κλαφτούμε και θα τους πούμε ότι μόλις μετακομίσαμε μήπως μας λυπηθούν”. Δε μας λυπήθηκαν!

Θα περιμένετε λέει μια εβδομάδα με δέκα ημέρες μέχρι να σας έρθουν τα καινούργια. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι νεύρα έχω… Να έχω το καινούργιο στρώμα να κάθεται μέσα στο σελοφάν”, είπε με παράπονο η Μαρία Ηλιάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here