Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Κρατερός Κατσούλης δημιούργησαν ένα σκηνικό άφθονου γέλιου στη Φωλιά των Κου Κου. Αιτία μια τηλεφωνική φάρσα της Μαρίας Μπεκατώρου στον αγαπημένο ηθοποιό.

 

Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΕΡΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Μπεκατώρου πήρε τηλέφωνο στη ψυχαγωγική εκπομπή του Star ως «Γερασιμούλα» από την Κέρκυρα και εξομολογήθηκε στον Κρατερό Κατσούλη ότι ακυρώθηκε ο γάμος της εξαιτίας του κορονοϊού.

Απίθανο σκηνικό το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου με πρωταγωνιστές της Μαρία Μπεκατώρου και τον Κρατερό Κατσούλη. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια πήρε τηλέφωνο στη ψυχαγωγική εκπομπή του Star ως «Γερασιμούλα» από την Κέρκυρα και εξομολογήθηκε στον Κρατερό Κατσούλη ότι ακυρώθηκε ο γάμος της εξαιτίας του κορονοϊού. Η συζήτηση συνεχίστηκε για κάποια λεπτά με τον παρουσιαστή και ηθοποιό να μη μπορεί να αναγνωρίσει την ταυτότητα της Μαρίας Μπεκατώρου, καθώς η φωνή της ήταν εντελώς διαφορετική. Τελικά η αποκάλυψη έγινε, με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου να αιφνιδιάζονται. Στη συνέχεια η Μαρία Μπεκατώρου δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1.

Η συζήτηση συνεχίστηκε για κάποια λεπτά με τον παρουσιαστή και ηθοποιό να μη μπορεί να αναγνωρίσει την ταυτότητα της Μαρίας Μπεκατώρου, καθώς η φωνή της ήταν εντελώς διαφορετική.

Τελικά η αποκάλυψη έγινε, με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου να αιφνιδιάζονται. Στη συνέχεια η Μαρία Μπεκατώρου δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here