Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου.

 

 

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ

 

Ο σεφ και κριτής του MasterChef, είναι ζευγάρι με τη γοητευτική ηθοποιό, Χρύσα Μιχαλοπούλου, οι δυο τους ωστόσο κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ποια φωτογραφία της συντρόφου του δημοσίευσε

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από τη μαγειρική βέβαια, αγαπά και τη μουσική και το έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις. Αυτό καθώς άλλοτε εμφανίζεται με μια κιθάρα στα χέρια να παίζει και να τραγουδά στα γυρίσματα, και άλλοτε ο τηλεοπτικός φακός τον έχει «πιάσει» να τραγουδά στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εδώ και μερικούς μήνες έχει ανοίξει βέβαια ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο, με όνομα παρόμοιο με το εστιατόριό του στην Αντίπαρο. Το βράδυ της Τετάρτης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξέπληξε μάλιστα τους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου, την οποία καλωσόρισε παράλληλα στο Samano Radio.

Όπως έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η Χρύσα Μιχαλοπούλου κάθε Τετάρτη βράδυ θα δίνει ραντεβού στους ακροατές με τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή που ονομάζεται «underground με Στρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here