Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε τελικά από το Survivor μετά από ένα πρόβλημα υγείας, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά στο κοινό. Μιλώντας στο “Love It”, η Κάτια, που θεωρήθηκε από πολλούς το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης, δίνει τις δικές της απαντήσεις.

 

ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR

 

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε τελικά από το Survivor μετά από ένα πρόβλημα υγείας, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά στο κοινό. Μιλώντας στο “Love It”, η Κάτια, που θεωρήθηκε από πολλούς το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δίνει τις δικές της απαντήσεις.

Παρότι υπήρξε το δυνατό χαρτί των Διασήμων, καθώς στο στίβο μάχης ήταν σχεδόν ανίκητη, πολλοί συμπαίκτες της δε δίστασαν να σχολιάσουν με καυστικό τρόπο τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι. Η ίδια, απαντά πρώτη φορά, από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται.

Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης από το Survivor

Μιλώντας στο Love It και την Μάρτζυ Λαζάρου, η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρεται στη ξαφνική αδυναμία της που της κόστισε την παραμονή στο Survivor, αλλά και στους συμπαίκτες της, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Περικλή Κονδυλάτο:

“Η αλήθεια είναι ότι μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα και τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω.

Το σκουλήκι είναι μια πάρα πολύ άσχημη λέξη να την χρησιμοποιείς γενικά. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε. Ο Περικλής Κονδυλάτος θα έχει τους δικούς του λόγους και θα ήθελα κάποια στιγμή να τον ρωτήσω γιατί τόσο ακραίος χαρακτηρισμός. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο, τον Πάνο Καλλίδη. Είναι λίγο ακραίο ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες της ομάδας για να μείνω μόνη μου.

Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα παιχνίδι. Φαίνεται πως έκανα κάποιο τεράστιο λάθος για να έχω 8 άτομα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ τα λέγαμε μια χαρά. Χάρηκα που ήταν μια δυνατή παίκτρια. Αρχηγός δεν το έπαιξα πουθενά και σε κανέναν.”

Φυσικά, η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας για το Survivor δε δίστασε να αναφερθεί και στο περιστατικό με το ρύζι: “Ήταν εγωιστικό να μη μοιραστώ το ρύζι με την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, η λέξη δωροδόκησα είναι πολύ βαριά και λάθος. Ο Πάνος Καλλίδης με είδε ένα μεσημέρι, πριν αρχίσει να καταρρέει το σώμα μου, να μαγειρεύω αυτό το ρύζι και το μοιράστηκα μαζί του. Με τον Πάνο είχαμε ξαναφάει ένα μεσημέρι που μου ζήτησε ο ίδιος να το μαγειρέψουμε.”

Τέλος, η Κάτια Ταραμπάνκο συγκινημένη ομολόγησε πως, παρότι δεν της έλειψαν πολλά πράγματα κατά την παραμονή της στο Survivor, της έλειψαν πολύ οι άνθρωποί της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here