Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν ανάμεσα στα άτομα που εξέφρασαν την υποστήριξή της στον γνωστό ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, που χαρακτηρίστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη ως “μέτριος ηθοποιός”.

 

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΠΙΜΠΙΛΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν ένα από αυτά τα πρόσωπα, αφού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα άγνωστο σκηνικό από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου σε Μπιμπίλα: «Με πήρες αγκαλιά στα πρώτα μου βήματα»

«Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών…Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάρι… Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!

“Γνωστή” πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες “τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει…”. Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα.», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here