Στη “Φωλιά των Κου Κου” έδωσε συνέντευξη ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για το bullying που έχει βιώσει στην Ελλάδα.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΟΥΖΙΝΟΦ: “ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΨΩ”

 

Στη “Φωλιά των Κου Κου” έδωσε συνέντευξη ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για το bullying που έχει βιώσει στην Ελλάδα.

Ο νικητής του GNTM 3 είπε: “Ήρθε η στιγμή να δείξω όσα έμαθα στο GNTM. Δεν αγχώνομαι, σκέφτομαι μόνο ότι είναι η πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφιση. Θέλω να σαρώσω την Ευρώπη και ανυπομονώ να κάνω το πρώτο μου ταξίδι στο Elite.”

Ηρακλής Τσουζίνοβ: «Στο σούπερ μάρκετ με ακολουθούσε ο σεκιούριτι για να μην κλέψω»

Όταν ρωτήθηκε για την Παρασκευή Κερασιώτη είπε: “Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την Παρασκευή και όντως είχα βάλει κόσμο να την ψηφίσει. Η μητέρα μου έστειλε πάρα πολλά μηνύματα.”

Αναφερόμενος στο πώς διαχειρίζεται το χρηματικό έπαθλο, αλλά και στα παιδικά του χρόνια ο Ηρακλής Τσουζίνοφ δήλωσε: “Με τα λεφτά που πήρα πρέπει να πληρώσω τους λογαριασμούς της οικογένειας και των φίλων. Στο σχολείο ήμουν διάσημος, ήμουν πρόεδρος του 15μελους. Δεν ήμουν και το καλύτερο παράδειγμα στο σχολείο, δεν ήμουν ο τέλειος μαθητής, ούτε ο πιο σωστός, κοπάνες, καταλήψεις, αποβολές.”

Ο Ηρακλής συνέχισε μιλώντας για την καριέρα του: “Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι παρουσιαστής. Ίσως επειδή είμαι λεξιπενής ή επειδή δεν μου ταιριάζει. Ηθοποιός θα γινόμουν. Το ιδανικό θα ήταν να ακολουθήσω την πορεία του Γιώργου Καράβα γιατί τον θαυμάζω πάρα πολύ.”

Ενώ τέλος μίλησε και για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί στο παρελθόν: “Έχω δεχτεί μπούλινγκ στην Ελλάδα. Έμπαινα σε σούπερ μάρκετ και ο σεκιούριτι ερχόταν από πίσω μου για να μην κλέψω»”, είπε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here