Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Λιανό, που έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά. Η Κωνσταντίνα Καραλέξη γέννησε ένα κοριτσάκι, το οποίο θα ονομαστεί  «Βαλέρια». Ο Γιώργος Λιανός είναι πια πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο την Παρασκευή, ενώ αυτή τη στιγμή κάνει την καραντίνα του. Η σύντροφός του παρουσιαστή γέννησε πριν λίγα 24ψρα, ενώ ήδη έχει πάρει εξιτήριο και βρίσκεται σπίτι.

Γιώργος Λιανός: Η σύντροφος του έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Γιώργο Λιανό, μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου με τους οποίους συνεργάζονται για χρόνια.

«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες. Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο» ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here