Τι συμβαίνει με την Άννα Μαρία Βέλλη; Στις φήμες για πιθανό ειδύλλιο της Άννας Μαρία Βέλλη με παίκτη το Survivor έρχεται να προστεθεί και η αποκάλυψη από την εκπομπή “Το Πρωινό” πως ο σύντροφος της παίκτριας την έκανε unfollow στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ UNFOLLOW

 

Η γνωστή YouTuber, Άννα Μαρία Βέλλη, έγινε γνωστό πως πριν μπει στο Survivor διατηρούσε δεσμό με τον 32χρονο Αρκάδιο, ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Περρής στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε μια αποκάλυψη για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον σύντροφό της. Πιο αναλυτικά, δήλωσε πως στο παρελθόν ήταν και πάλι ζευγάρι.

Άννα Μαρία Βέλλη: Ο σύντροφός της την έκανε unfollow

«Να σας πω κάτι που δεν ξέρετε; Ο δεσμός δεν είναι καινούργιος. Ήταν πριν από πολλά χρόνια, είχε διακοπεί λόγω γεγονότων που τα ξέρουμε τα περισσότερα και επανήλθαν γιατί ο ένας ήθελε πάρα πολύ τον άλλον», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Άννα Μαρία Βέλλη και ο συμπαίκτης της στο ριάλιτι επιβίωσης Νίκος Μπάρτζης, έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα, το γεγονός αυτό αλλά και τα πλάνα μεταξύ τους έχουν κάνει τα social media να “πάρουν” φωτιά και να κάνουν λόγο για ένα πιθανό ειδύλλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here