Ο Στέλιος Κρητικός παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Μάρκο σε μια εποχή όπου στον καλλιτεχνικό χώρο τα γεγονότα λαμβάνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, καθώς οι ηθοποιοί αρχίζουν και εξομολογούνται τις εμπειρίες τους. Ο Στέλιος Κρητικός αποκάλυψε πως στην αρχή της καριέρας του είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό παραγωγό.

 

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΑΥΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ

 

ο  Στέλιος Κρητικό δήλωσε στον Δημήτρη Μάρκο: «Όλα συνέβησαν πριν από 22 χρόνια. Ήμουν στον δρόμο και πήγαινα προς το γραφείο του για να του δώσω φωτογραφίες που μου είχε ζητήσει για να κάνω κάποιο ρόλο.

Στέλιος Κρητικός: «Γνωστός παραγωγός δεν μου έδωσε ρόλο επειδή δεν ενέδωσα σεξουαλικά»

Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπε: «επειδή περιμένω ένα δέμα μπορείς να μου τις φέρεις στο σπίτι μου;». Πήγα στο σπίτι και μετά από λίγη ώρα άρχισε να με πλησιάζει κάπως… επικίνδυνα», είπε στον Δημήτρη Μάρκο και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Ο παραγωγός μου είπε: «ξέρεις για να πάρεις τον ρόλο πρέπει να κάνεις και άλλα πράγματα και να συνεχίσουμε ερωτικά». Ήταν πολύ ξεκάθαρος λέγοντας μου: «Χάνεις τον ρόλο και θα σε… τελειώσω.» Του είπα να κρατήσει τον ρόλο του και έφυγα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here