Ο Σπύρος Μπιμπίλας επιχειρεί να κατευνάσει τον θυμό που νιώθει η κοινή γνώμη για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία με ένα σχόλιό της στην εκπομπή που παρουσιάζει πυροδότησε έντονες αντιδράσεις.

 

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

 

Το αποτέλεσμα είναι τις τελευταίες ώρες να δέχεται πολύ μεγάλη επίθεση στον λογαριασμό της στο Instagram. Ο Σπύρος Μπιμπίλας παρακαλεί τον κόσμο «για ένα τέτοιο αστειάκι ας μην γίνει και χαμός». Συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανάρτησή του:

Σπύρος Μπιμπίλας: Προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του κόσμου για τη Στεφανίδου

«Από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Τlive, πριν λίγες μέρες… Ένα αυθόρμητο αστειάκι της με γελάκι για την συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη στα θρυλικά Στρουμφάκια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Επειδή είμαστε όλοι σε ένταση και πανικό αυτές τις μέρες ας μην οξύνουμε την δύσκολα διαχειρίσιμη αυτή κατάσταση.. Ασφαλώς και όλοι έχουμε βρεθεί σε άβολη θέση ακόμα κι οι παρουσιαστές των εκπομπών που προσπαθούν να διεκπεραιώσουν την δουλειά τους μέσα από δύσκολους δρόμους.. Για ένα τέτοιο αστειάκι ας μην γίνει και χαμός, υπάρχουν τόσα άλλα σοβαρά και δυσεπίλυτα στην απρόβλεπτη αυτή κατάσταση», έγραψε σε ανάρτηση του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here