Η Αθηνά Οικονομάκου περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδί και εξαιτίας της εγκυμοσύνης της οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τίθενται πλέον σε δεύτερη μοίρα.

Η ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ»

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη και εκεί ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά “Έλα στη θέση μου” λόγω της εγκυμοσύνης της.

Αθηνά Οικονομάκου: «Μέχρι να κλείσει ένα εξάμηνο το μωρό, δε θα δουλέψω»

«Η Φαίη είναι έγκυος αναγκαστικά, έπρεπε να μπει από τη ζωή στη μυθοπλασία. Προχωράμε με τον ρόλο και την εξέλιξη της υπόθεσης. Το παιδί ξέρουμε ότι είναι του Μάρκου και προσπαθεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα αυτού του παιδιού. Η κατάσταση είναι όμως δύσκολη.

Εγώ ξέρω σίγουρα ότι μέχρι τέλη Μαρτίου θα κάνω γυρίσματα, γιατί μετά δεν θα μπορώ λόγω κατάστασης, οπότε θα ξεκουραστώ και λίγο. Για το τέλος έχουμε σκεφτεί με τον σεναριογράφο και την παραγωγή κάτι πολύ έξυπνο.

Δεν έχω ιδέα αν θα συνεχιστεί η σειρά ρου χρόνου. Εγώ πολύ δύσκολα θα μπορούσα. Μέχρι να κλείσει ένα εξάμηνο το μωρό, δε θα μπορώ να δουλέψω στα γυρίσματα μίας καθημερινής σειράς. Τώρα στην πορεία βλέποντας και κάνοντας…», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here