Ο Παναγιώτης Διονυσακόπουλος, χορευτής της παράστασης Billy Eliot, που είχε σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»  για τη συνεργασία του με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ

Ο Παναγιώτης Διονυσακόπουλος επεσήμανε: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις κατηγορίες. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πώς γίνεται εγώ ένας άσχετος με τον χώρο να έχω ακούσει φήμες για το πρόσωπό του και υπεύθυνα άτομα να μην γνωρίζουν ή να μην έχουν κάνει ποτέ κάτι».

Χορευτής του Billy Eliot για Λιγνάδη: «Μου έστελνε μηνύματα στις 2 τα ξημερώματα»

Μου είχε πει να συναντηθούμε εκτός δουλειάς για να μου κάνει μία πρόταση και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα παγώσει. Ήταν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας μπροστά σε όλους που μου είπε να πάμε για ποτό. Το είχα αποφύγει. Μου είχε στείλει κάτι μηνύματα στις 2 τα ξημερώματα, αλλά προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απόμακρος μπορώ.

Τότε μόλις είχα κλείσει τα 20 και είχε ειπωθεί ένα “αστείο” στην παράσταση ότι εγώ είμαι μεγάλος. Υπήρχε κάτι βαρύ στην παράσταση κάθε φορά που μίλαγε. Χρησιμοποιούσε πολλές βωμολοχίες και υπήρχαν πολλά παιδιά. Είχα μια ένταση κάθε φορά που ήταν εκεί. Μου προκαλούσε κάτι αρνητικό. Δεν πιστεύω στην αθωότητά του. Γιατί να βασανίζει αθώες ψυχές;» πρόσθεσε ο νεαρός χορευτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here