Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από την εκπομπή της T-Live τοποθετήθηκε στον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας κάποιων σχόλιών της για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ FAKE NEWS

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε δηλώσει: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει, το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».

Τατιάνα Στεφανίδου: «Έκαναν ελεύθερη μετάφραση όσων είπα, για να με πλήξουν»

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Τρίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα κάτι να πω εγώ εδώ. Το οποίο αφορά σε fake news από πολύ συγκεκριμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, που αφορούν την εκπομπή.

Όσοι με παρακολουθείτε ξέρετε πάρα πολύ καλά πως εδώ και δύο μήνες. Έχουμε ασχοληθεί κατά κόρον παρουσιάζοντας θύματα, καταγγελίες, βγάζοντας υποθέσεις. Ξέρετε λοιπόν πώς ακριβώς έχουμε χειριστεί όλη αυτήν την υπόθεση.

Κάποιοι, παίρνοντας μία συγκεκριμένη φράση μου την οποία αποφάσισαν να παραφράσουν, δηλαδή να κάνουν μια ελεύθερη μεταφορική απόδοση των όσων είπα, σκοπίμως και με δόλο για να με πλήξουν, διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις, που είναι ποινικό αδίκημα.

Οι ψευδείς αυτές ειδήσεις δημιούργησαν ένα κλίμα. Και υπάρχει και κόσμος που μπορεί να μην έχει δει την εκπομπή, μπορεί να έχει δει ένα απόσπασμα με την ελεύθερη ερμηνεία και εκεί δημιουργήθηκε ένα κλίμα, μια διάθεση να πετάξουμε ανθρώπους στην αρένα. Μια ανθρωποφαγία η οποία γίνεται σκόπιμα. Τα fake news είναι επικίνδυνα στα social media. Στο παρελθόν έχω δεχτεί λάσπη από Χρυσαυγίτες. Ακραία στοιχεία χρησιμοποιούν αυτήν την τακτική.

Όσο για αυτό θέλω θα σας πω ότι οι καταγγελίες θα γίνουν εκεί που πρέπει και εναντίον αυτών που πρέπει. Εναντίον αυτών που για συγκεκριμένους λόγους τα ξεκίνησαν και η αλήθεια θα λάμψει. Το Facebook και η Google τα τιμωρούν τα fake news. Είπαμε να μη δώσουμε σημασία στο παραδιαδίκτυο, αλλά συνεχίζει να γίνεται πολύ στοχευμένα και αυτοί που το προκάλεσαν θα λογοδοτήσουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here