Οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor; H Σοφία διαπίστωσε πως ο τραυματισμός της ήταν πιο σοβαρός από ό,τι νόμιζε, καθώς ο γιατρός στο νοσοκομείο που πήγε διαπίστωσε πως παίζει με σπασμένο το δάχτυλο του ποδιού της εδώ και μία εβδομάδα.

 

Η ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR

 

Τι αλλάζει, λοιπόν, στο Survivor και στην κόκκινη ομάδα; «Όλη την εβδομάδα έπαιζα, περπατούσα, είχα βέβαια φοβερό πόνο αλλά δεν περίμενα να είναι σπάσιμο. Νόμιζα ότι απλά το στραμπούλισα. Ωστόσο, η φλεγμονή επέμενε και πονούσα φοβερά.

Survivor: Αποχώρηση για τη Σοφία εξαιτίας τραυματισμού;

Έπρεπε να το δει ένας γιατρός. Η πιο συμφέρουσα λύση και για μένα και για την ομάδα είναι να επιστρέψω σπίτι μου γιατί δεν μπορώ να προσφέρω», ανέφερε η Σοφία Μαργαρίτη στην κάμερα της παραγωγής.

Σύμφωνα ωστόσο με τα όσα ειπώθηκαν στο Ευτυχείτε το πρωί της Τετάρτης, ο τραυματισμός της Σοφίας είναι σοβαρός και δεν θα της επιτρέψει να συνεχίσει στο ριάλιτι.
Αυτό ίσως δώσει στην Ανθή Σαλαγκούδη την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ριάλιτι στη θέση της Σοφίας. Άλλωστε η Ανθή Σαλαγκούδη βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο και δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here