Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στην Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που της μεταδόθηκε ο νέος ιός.

 

«ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ»

«Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω -κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλαιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μη με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω. Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δεν θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια (γελά). Ναι, ναι, έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι και να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Σμαράγδα Καρύδη για κορονοϊό: «Σηκώνω τα χέρια ψηλά με τους ψεκασμένους»
Πώς την πάτησα εγώ; Στις πρόβες για το τηλεπαιχνίδι μάλλον, με τόσο κόσμο που έμπαινε στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από πού και πώς κολλάς! Ευτυχώς τη σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά», εξομολογείται η Σμαράγδα Καρύδη.

Σχετικά με τους αρνητές της μάσκας η Σμαράγδα Καρύδη ανέφερε: «Το βρίσκω τόσο παράλογο και εξοργιστικό όλο αυτό. Δεν μπορώ να συζητήσω για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και για τους ψεκασμένους, που δεν έχουν πάρει χαμπάρι πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που ζούμε. Σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί τους! Δεν την μπορώ την ανοησία. Την ανοησία και την τοξικότητα. Απεχθάνομαι τη χολή σε κάθε της μορφή. Και την ανοησία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here