Καλεσμένος στο MEGA STAR, o star της trap σκηνής, Light, αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε ξεσπάσει στο παρελθόν ανάμεσα στον ίδιο και τον Snik.

 

Ο LIGHT ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ SNIK

 

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Star με παρουσιάστρια τη Mαντώ Γαστεράτου βρέθηκε ο γνωστός ραπερ Light. Η παρουσιάστρια θέλησε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να αναφερθεί στην κόντρα που είχε ξεσπάσει στο παρελθόν ανάμεσα στον ίδιο και τον Snik.

“Είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι με τις προτεραιότητές τους, τους χαρακτήρες τους που στην προκειμένη τυχαίνει να είναι και πολύ ισχυροί που έχουν μάθει πάντα να παίρνουν αυτό που θέλουν. Ήρθαμε κάποια στιγμή σε ρήξη που κανείς από τους δυο δεν ήθελε να κάνει πίσω, εκεί χωρίσαμε και τους δρόμους μας.” είπε ο γνωστός trapper.

Ο Light μιλά για την κόντρα του με τον SNIK

Ο Light συνέχισε λέγοντας “Μαλώσαμε, στραβώσαμε…το σημαντικό είναι ότι από όλο αυτό βγήκε πολλή καλή μουσική. Όταν πέρασε κάποιος καιρός συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε κάτι ουσιαστικό να χωρίσουμε, δεν σκότωσε κανένας τη μάνα κανενός” ανέφερε εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στον τσακωμό τους.

Όσο για το ποιος έκανε το πρώτο βήμα προς τη συμφιλίωση απάντησε, “Κάποιοι κοινοί μας γνωστοί και φίλοι μας έσπρωξαν προς τη συμφιλίωση. Ένας κοινός μας φίλος έχω την εντύπωση πως μας είπε ότι είναι καιρός να το λήξουμε όλο αυτό. Από πλευράς μου δεν ήμουν λάθος για αυτό και δεν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση για να λυθεί το θέμα ωστόσο έχει τελειώσει πλέον, ο καθένας προχωράει και κάνει τη φάση του”.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here