Η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και απάντησε στα όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της.

 

«ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»

«Η καταγγέλλουσα κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα-τον κάρφωσε με στυλό στο κεφάλι και στη συνέχεια τον κλείδωσε στο μπάνιο της οικίας τους για πάνω από 3 ώρες, στη συνέχεια όταν κατάφερε να απελευθερωθεί, εκείνη του επιτέθηκε πάλι και ο ίδιος πράγματι την απώθησε αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησε απευθείας» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Μαρία Δεληθανάση: «Ο Κώστας Δόξας σε μηνύματα του έχει παραδεχθεί πως με ξυλοκοπούσε»

Η Μαρία Δεληθανάση απαντώντας στους ισχυρισμούς αυτούς, τόνισε: «Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν πως έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει για το πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή.

 

 

«ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ»

 

Τέλος, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι δήθεν εγώ του επιτέθηκα. Και το λέω γιατί αυτό δε συνέβη και όχι επειδή το ξέχασε. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες και ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαιώσει είναι και άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here